Gwen Stefani ja Blake Shelton loistivat lavalla – esittivät duettona herkän rakkauslaulun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikkopariskunta Gwen Stefani ja Blake Shelton ovat olleet julkisuudessa aina todella rakastuneita toisiinsa. Helmikuussa kuitenkin huhuttiin, että julkkisparin suhde rakoilisi ja he nauttisivat ajastaan erillään. Nyt Stefani ja Shelton ovat kuitenkin musiikin muodossa antaneet kaikkien ymmärtää olevansa hyvin onnellisia yhdessä edelleen.

Gwen Stefani ja Blake Shelton esiintyivät yhdessä 2020 Academy of Country Music Awards -gaalassa. Pariskunta esiintyi etänä ja heidän ympärilleen oli luotu virtuaalinen maailma, joka sai tilanteen näyttämään siltä kuin Los Angelesissa sijaitseva kuvausstudio olisikin ollut itse Nashvillen kuuluisa Blue Bird Café -kahvila.

Pariskunta esitti yhdessä romanttisen dueton Happy Anywhere, jossa he lauloivat siitä miten sen oikean tosirakkauden löytäessään oman rakkaansa kanssa voi olla onnellinen missä tahansa. Sosiaalisessa mediassa spekuloitiin kappalevalinnan olevan suora kannanotto median otsikoihin, joissa heidän suhteensa epäillään olevan ajautumassa karikolle.