Kaatuneesta teestä palovammoja saanut haastaa Starbucksin oikeuteen – kertoo sukuelimensä turmeltuneen

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva mies on nostanut oikeustoimet Starbucks-kahvilaketjua vastaan. Syy piilee kaatuneessa teessä, jonka mies kertoo aiheuttaneen palovammoja muun muassa hänen penikseensä.

Tommy Piluyevin mukaan hän asioi Rosevillessä sijaitsevassa Starbucksissa, kun teemukin kansi irtosi. Mukin tulikuuma sisältö kaatui miehen käsille, vatsalle, reisille ja haaroväliin. Miehen kärsimien palovammojen ansiosta hän ei voinut esimerkiksi soittaa enää pianoa tai käyttää muutenkaan käsiään kunnolla.

Piluyevin asianajajan mukaan myös päämiehen penis turmeltui kuuman teen vaikutuksesta, ja seksin harrastaminen on nykyään kivuliasta. Tuotevastuuseen vetoavassa anteessa Starbucksia ja kertakäyttömukeja valmistavaa Pactiv Packagingia syytetään huolimattomuudesta. Starbucksin edustaja on CBS-uutissivuston mukaan ilmoittanut yhtiön arvioivan parhaillaan Piluyevin kannetta.