Blac Chynan mukaan Rob Kardashian ei maksa elatusapua: ”Kasvatan lapseni yksin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blac Chyna nousi aikoinaan julkisuuteen glamourmallina ja sai sosiaalisessa mediassa suosiota näyttävällä olemuksellaan. Blac Chyna aloitti suhteen noin viisi vuotta sitten Rob Kardashianin kanssa ja he saivatkin jo vuoden kuluttua yhteisen Dream-tyttären, joka on nyt kolmevuotias.

Pariskunta ei näyttänyt koskaan olevan onnellisia yhdessä, minkä vuoksi ei ollut yllättävää, että myös heidän eronsa oli hyvin riitaisa. Blac Chyna halusi tyttärensä yksinhuoltajuuden ja vaati suuria summia elatusapua. Nyt 32-vuotias perheenäiti on paljastanut, että elatusapua ei ole näkynyt Rob Kardashianin suunnalta senttiäkään.

Aiemmin uutisoitiin, että Rob Kardashian maksaa Blac Chynalle kuukausittain elatusmaksua 20.000 dollaria, joista 7.000 dollaria on tarkoitettu lapsenvahtipalveluihin. Kun Chynan yrityksellä alkoi menemään paremmin, mies vaati elatusmaksua pienennettävän. Nainen on kuitenkin väittänyt, että hän ei ole saanut lainkaan elatusapua lastensa kasvattamiseen.

– Minun suurin haasteeni on lasteni kasvattaminen yksinhuoltajana ilman elatusapua, Blac Chyna kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan.

Naisella on Dream-tyttären lisäksi myös seitsemänvuotias poika King Cairo, jonka hän on saanut ollessaan suhteessa ex-poikaystävänsä Tygan kanssa.