Poika sai raivokohtauksen ja joutui vankilaan – kaveri harrasti seksiä äidin kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Luke Morgan on saanut vuoden pituisen vankeusrangaistuksen kaverinsa pahoinpitelystä. Mies oli saanut tietää pitkäaikaisen ystävänsä Richard Williamsin harrastaneen seksiä Luken äidin kanssa.

Mirror-lehti kertoo Luke Morganin saaneen lievennystä tuomioonsa vaikean elämäntilanteensa vuoksi, mikä saattoi osaltaan johtaa väkivaltaiseen käyttäytymiseen. Kaverinsa luudalla ja nyrkeillä hakannut 32-vuotias Luke Morgan oli näet käymässä itse parhaillaan läpi kivuliasta eroprosessia kahden lapsensa äidistä.

Hän sai tietää Williamsin harrastaneen seksiä hänen 54-vuotiaan äitinsä kanssa. Tämä katkaisi kamelin selän ja Luke meni myös tuhoamaan ystävänsä asunnon. Nyt raivokohtauksen saanut Luke Morgan joutuu korvaamaan asunnon omaisuutta 2.800 euron edestä ja kärsii vankeustuomion jälkeen 1,5 vuoden ehdollisen rangaistuksen.