Raju paljastus: Näyttelijäkollega halusi tappaa John Travoltan varsijousella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti John Travoltan on paljastettu joutuneen 1970-luvulla näyttelijäkollegansa vihan kohteeksi. Edesmennyt Freddie Prinze oli niin raivoissaan Travoltan menestyksestä, että hän oli koomikko Jimmie Walkerin mukaan valmis tappamaan tuolloin nuoren tähden.

Walker tekee paljastuksen The Comedy Store -sarjassa. Hänen mukaansa Prinze oli ollut kateellinen Travoltan vietyä hänen paikkansa lehtien kansikuvapoikana. Prinze oli julistanut heidän täytyvän tappaa Travolta, eikä tullut toisiin ajatuksiin Walkerin yrityksistä huolimatta.

Prinze oli jopa lopulta ajanut Walkerin kanssa autolla tähden kodin edustalle. Travolta ei kaikkien onneksi ollut tuolloin kotona. Prinze oli kuitenkin Walkerin estelyistä huolimatta ampunut varsijousella kolme nuolta tähden oveen, paljastaa Page Six.

Freddie Prinze kuoli myöhemmin itsemurhaan 22-vuotiaana vuonna 1977. Hänen poikansa on niin ikään tunnettu Hollywood-näyttelijä Freddie Prinze Jr.