Taylor Swift osallistui kantrimusiikin gaalaan ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift julkaisi faniensa yllätykseksi uuden Folklore-nimeä kantavan albuminsa elokuussa. Myöhemmin 16 kappaletta sisältävästä albumista julkaistiin myös pidempi deluxe-versio, jossa oli mukana yksi bonusraita, the lakes -niminen kappale. Nyt Swift esitti ensimmäistä kertaa uuden albuminsa musiikkia livenä.

Taylor Swift esiintyi ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen kantrimusiikin suurimmassa juhlassa 2020 Academy of Country Music Awards -palkintogaalassa. Nainen esitti uudelta albumiltaan Betty-nimisen kappaleen. Swift esiintyi hyvin itsevarmasti ja herkästi istuen kitara sylissään. Nainen säesti pääosin yksin kitaralla itseään, mutta tietyissä kohdissa esitystä pimeässä soittava mies yhtyi esitykseen huuliharpun kanssa.

Taylor Swift teki juuri historiaa voittamalla taannoin järjestetyssä 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa parhaan musiikkivideon ohjauksen palkinnon The Man -musiikkivideosta. 30-vuotias Taylor Swift on ensimmäinen naispuolinen sooloartisti, joka on koskaan kyseisen palkinnon vastaanottanut. Nainen oli hyvin otettu tunnustuksesta ja kiitti koko hänen työryhmäänsä, joka uskoi naisen visioon ja uskalsi antaa hänelle ohjakset videon ohjaamisessa.