Behm dominoi Spotifyn listaa – yhdeksän kymmenestä hänen hittejään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden suurin kotimainen musiikkitulokas Behm julkaisi viikonloppuna Draaman kaari viehättää -esikoislevynsä. Ennakkoon 24 miljoonaa kertaa strimmannut albumi sisältää uusien kappaleiden lisäksi tutut hittisinglet Hei rakas, Tivolit ja Frida. Jokainen single on noussut Spotifyn ykköseksi.

Perjantaina debyyttialbuminsa julkaisseella Behmillä on nyt hetkellä hallussaan yhdeksän kymmenestä Spotifyn suosituimmasta kappaleesta. Esikoislevyä on striimattu kahdessa päivässä noin 1,5 miljoonaa kertaa.

Spotify Top 10, 20.9.2020

– On huojentavaa ja samalla vähän pelottavaa vihdoin saada debyyttialbumi ulos. Se on pitkään odottanut julkaisuaan ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi halusin laajentaa osaamisaluettani, joten päätin kirjoittamisen lisäksi myös tuottaa albumille kappaleita yksin, Behm kertoo.

– Tämä on kuuloiseni kokonaisuus, ja se on tärkeintä. Live-esiintymiset ovat merkittävässä roolissa luomassa yhteyttä kuulijoihin, enkä malta odottaa, että pääsen kokemaan tämän kokonaisuuden yhdessä yleisön kanssa, laulajatar jatkoi.