Tuuloksen kassahenkilöllä koronavirustartunta – asiakkaita kehotetaan seuraamaan vointia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeenlinnan Tuuloksen kunnan alueella sijaitsevan ison Kauppakeskus Tuulosen S-marketin kassahenkilöllä on todettu koronavirustartunta. Osuuskauppa Hämeenmaa tiedottaa, että 11.–14. syyskuuta S-Market Tuulosessa asioineiden kannattaa seurata tarkasti vointiaan.

S-marketin työntekijän koronavirustartunta todettiin torstaina 17. syyskuuta. Kaikki tartunnan saaneen lähipiiriin kuuluneet on asetettu karanteeniin. Hämeen Sanomien mukaan yksi henkilökunnan tartunnalle altistunut on todettu koronapositiiviseksi.

Tuulonen sijaitsee valtatie 10 ja valtatie 12 risteyksessä. Se on suosittu taukopaikka, joten keskittymässä vierailee päivittäin tuhansia ihmisiä. Syyskuun aikana Hämeenlinnan alueella on havaittu lukuisia tartuntaketjuja, joista on syntynyt useampia mahdollisia massa-altistustilanteita liittyen esimerkiksi urheilutapahtumiin, liikuntaharrastuksiin, jumalanpalvelukseen ja muihin tilanteisiin, joissa ihmiset ovat lähikontaktissa toistensa kanssa, Kanta-Hämeen keskussairaalasta tiedotetaan.