Devin Brugmanilla kurveja riittää somehitiksi saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta. Viime aikoina hän on toiminut ainakin Instagramin perusteella enemmän biksumallina kuin bloggarina.

View this post on Instagram

La Playa 🐚 @mondayswimwear

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

Koronakaranteenissa kuukausia viime keväänä elänyt Brugman nähdään nyt poseeraamassa kuumissa somekuvissa esimerkiksi paratiisimaisissa maisemissa aurinkoa palvomassa. Pilvetön taivas ja turkoosinvärinen merivesi saavat suomalalaisetkin seuraajat haaveilemaan koronaa edeltävien aikojen etelänlomista.

View this post on Instagram

Oh hi hello @mondayswimwear

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.

View this post on Instagram

❤️ @shopsurlacote #ad

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on