Spekulaatio uudesta James Bondista käy kuumana – yksi nimi jo ylitse muiden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Daniel Craig tulee näyttelemään näillä näkymin viimeistä kertaa James Bondia tulevassa No Time to Die -elokuvassa. Spekulaatio mestariagentin seuraavasta näyttelijästä käy jo kuumana. Tuoreimpien huhujen mukaan James Bondia näyttelee seuraavaksi valkokankaalla brittitähti Tom Hardy.

Tähden on väitetty suorittaneen menestyksekkään koe-esiintynisen kesäkuussa ja saaneen roolin sen myötä. The Vulcan Reporter -sivuston mukaan virallisen paljastuksen olisi määrä tapahtua marraskuussa, jolloin No Time to Die saa tämänhetkisten tietojen mukaan ensi-iltansa.

Tom Hardy tunnetaan rooleistaan lukuisissa menestyksekkäissä elokuvissa ja sarjoissa, kuten Mad Max: Fury Road, Inception, Venom ja Peaky Blinders. Muita ennakkosuosikkeja James Bondin rooliin ovat olleet esimerkiksi Idris Elba, Tom Hiddleston, Henry Golding ja Henry Cavill. No Time to Die -elokuvan on määrä saada Suomen ensi-iltansa 13. marraskuuta, mikäli se ei jälleen siirry koronatilanteen vuoksi.