Kestoerektion saanut Instagram-komistus: ”Sata naista yhdessä yössä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisen median orjia on toisinaan hyvä muistuttaa siitä, että kukaan ei ole niin täydellinen kuin kauttaaltaan photoshopattu somevaikuttaja. Hekin ovat todellisuudessa tavallisia ihmisiä – eikä siinä ole mitään vikaa. Päinvastoin.

Toisinaan ihmiset yrittävät muuttaa ulkonäkönsä samanlaiseksi kuin mitä se on muokatuissa valokuvissa ja filttereiden avulla luoduissa otoksissa. Yksi malliesimerkki on kroatialainen Neven Ciganovic. Hän on plastiikkakirurgiaan koukussa oleva viisikymppinen mies, joka myös muokkaa valokuviaan isolla kädellä.

Mies nousi julkisuuteen saatuaan kestoerektion kauneusleikkauksessa käytetyn nukutuslääkkeen takia. Instagram-malli ei tästä säikähtänyt, vaan on jatkanut kauneusleikkausten ottamista. Addiktio on jatkunut 90-luvulta saakka.

Nyt mies on kehuskellut maanneensa sadan naisen kanssa yhden yön aikana. Hän on kirjoittanut humoristisen väitteen kuvaan, jossa Neven Ciganovic poseeraa Barbie-lelujen ympäröimänä. Mies julkaisee eroottisia otoksia omalle fanisivustolleen ja kosiskelee etenkin homoseksuaalien fanituksia.