Kuka on kuvassa? Epäillään vuoden takaisesta rikoksesta Tampereen Tesomalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sisä-Suomen poliisi on julkaissut kuvan miehestä, jota epäillään vuosi sitten Tampereen Tesomalla tapahtuneesta rikoksesta. Kyseessä on henkeen ja terveyteen kohdistunut rikos, joka on tapahtunut sunnuntaina 18. elokuuta vuonna 2019 puolen päivän aikaan Tampereella Tesomalla Tesomajärven vieressä olevassa metsikössä.

Poliisi ei ole saanut toistaiseksi selvitettyä rikoksen epäiltyä tekijää, mutta epäilee kuvassa olevan henkilön liittyvän tekoon. Miehen henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa. Kuvassa olevalla miehellä on ruskeat hiukset ja hoikka ruumiinrakenne.

Poliisi julkaisee epäillyn kuvan, koska se on välttämätöntä epäillyn henkilöllisyyden ja rikoksen selvittämiseksi. Viranomaiset pyytävät henkilöstä jotain tietäviä ihmisiä ilmoittamaan tietonsa joko sähköpostiin keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimeen 0295445317.

Poliisi