Showpainilegenda Road Warrior Animal kuoli 60-vuotiaana

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen pitkän linjan showpainitähti Road Warrior Animal, oikealta nimeltään Joseph Laurinaitis, on kuollut. Tähti oli menehtyessään 60-vuotias.

Joseph Lauriniaitisin kerrotaan kuolleen luonnollisiin syihin. Showpainijan vaimo oli hälyttänyt viranomaiset pariskunnan Missourin Osage Beachilla sijaitsevaan kotiin. Heidän saapuessa paikalle oli Laurinaitis kuitenkin jo TMZ-sivuston mukaan kuollut.

188 senttiä pitkä Laurinaitis tuli tunnetuksi hänen ja vuonna 2003 edesmenneen Michael ”Road Warrior Hawk” Hegstrandin kanssa muodostamastaan Road Warriors -painiduosta. Vuosikymmenten ajan vapaapainiorganisaatio WWE:n ja WCW:n painikehissä kamppaillut tähti valittiin vuonna 2011 WWE:n Hall of Fameen. Tähteä on sittemmin muistellut sosiaalisessa mediassa muun muassa toinen showpainitähti, Hulk Hogan.