Disney+ aloitti Suomessa – palvelussa yli 6 300 nimikettä ja 600 jaksoa Simpsoneita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihteen kuluttaminen suoratoistona on ollut jo vuosien ajan kuuma trendi, ja nyt alalle on saatu Suomessa uusi merkittää toimija. The Walt Disney Companyn suoratoistopalvelu Disney+ aloitti nimittäin toimintansa 15. syyskuuta. Palvelussa on katsottavissa yli 6.300 nimikettä muun muassa Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, ja National Geographic -viihdebrändeiltä.

Lisäksi palvelusta löytyvät The Walt Disney Companyn tarinat sekä yli 40 Disney+ Originals -tuotantoa, joiden joukossa ovat muun muassa Emmy-ehdokkaat The Mandalorian ja National Geographicin dokumenttisarja Maailma Jeff Goldblumin silmin. Palvelusta löytyvät myös Simpsonit-sarjan tuotantokaudet 1-30, eli yli kuudensadan jakson verran seikkailuja.

Disney+ -suoratoistopalvelua voi katsoa lähes kaikilla yleisimmillä mobiili- ja kytketyillä laitteilla, kuten pelikonsoleilla, suoratoistolaitteilla ja älytelevisioilla. Käyttäjät voivat nauttia laadukkaasta sisällöstä neljällä laitteella samanaikaisesti ilman mainoksia. Palvelu tukee useita samanaikaisia latauksia ja henkilökohtaisia suosituksia.

Yhdellä tilauksella voi perustaa jopa seitsemän eri käyttäjäprofiilia. Vanhemmat voivat luoda lapsille oman profiilin, jossa on helposti navigoitava, lapsiystävällinen käyttöliittymä ja ikätasolle sopivaa sisältöä. Palvelun hinta on 6,99 euroa kuukaudessa tai 69,99 euroa vuodessa.