Huaweilta tyylikäs älykello Watch GT 2 Pro – uutuuslaite analysoi jopa golf-lyöntejä

Digi Fitness Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawei on esitellyt uuden tyylikkään älykellonsa, joka on suunnattu erityisesti aktiivisille ja terveydestään kiinnostuneille ihmisille. Titaanirunkoisen kellon lasi on valmis valmistettu safiirista, joten se kestää poikkeuksellisen hyvin naarmuuntumatta. Kellotauluja älykelloon on valittavissa kaksisataa, joten vaihtoehtoja riittää niin arkeen kuin juhlaan.

Huawei Watch GT 2 Pro

Sporttikäytössä Watch GT 2 Prossa on valittavana yli sata erilaista harjoittelutilaa juoksusta ja kävelystä lumilautailuun ja esimerkiksi HIIT-harjoittelusta napatanssiin ja karateen. Kellossa on kaiutin, jonka avulla se antaa käyttäjälleen reaaliaikaisesti esimerkiksi sisäänrakennettuja juoksukursseja. Kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta käyttäjä voi soittaa puheluita kellolla ilman älypuhelimen kaivamista taskusta tai käsilaukusta. Samasta syystä laitteella voi kuunnella lenkillä myös musiikkia.

Huawei Share OneHop -sovelluksen avulla käyttäjä voi siirtää napautuksella kuvia älypuhelimestaan älykelloon ja personoida kellonsa. Laite mittaa käyttäjän sykkeen lisäksi myös happisaturaatiota, stressitasoa, unen laatua ja treeneistä palautumista sekä muistuttaa käyttäjäänsä tarvittaessa äänimuistutuksilla. Golf-tilassa kello analysoi lyönnin liikettä ja nopeutta sekä tarjoaa visuaalisia lyöntiesittelyjä kellotaululle. Käyttäjät voivat lisäksi seurata auringonnousuja ja -laskuja, kuun vaiheita, vuoroveden aikoja ja säähälytyksiä.

Huawei Watch GT 2 Pro tulee myyntiin Suomessa 28. syyskuuta 2020 ja sen suositushinta on 299 euroa.