Samsung julkaisi uudet Galaxy S20 FE -älypuhelimensa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Samsung on julkaissut uuden Galaxy S20 FE -puhelinmallistonsa, jossa on poikkeuksellisen suuri värivalikoima ja lippulaivatason ominaisuuksia. Galaxy S -tuoteperheen uusin jäsen sisältää peräti 32 megapikselin selfiekameran, jonka tekoäly osaa poistaa kuvista sumeaa liikettä ja suositella parhaita kuvia.

– Galaxy S20 FE on osa S20-tuoteperhettä ja aidosti premium-tason puhelin, mutta samalla sen houkutteleva hinnoittelu tuo tämän huipputeknologian entistä laajemman yleisön saataville. Mukaan on otettu Galaxy-käyttäjien eniten suosimat ominaisuudet, kuten laadukas kolmoiskamera, 5G-valmius, 120Hz näyttö ja koko päivän kestävä kookas akku, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom kertoo.

Samsung Galaxy S20 FE

Älyphelimessa on myös 30-kertainen Space Zoom -toiminto, joka yhdistää optisen 3x-zoomin digitaaliseen zoomiin. Tekoälyn tukema ominaisuus pitää kuvanlaadun korkeana ja tuo kohteen lähelle kuvaajaa. Laitteessa on 6,5 tuuman Infinity-O Super AMOLED -näyttö 120Hz virkistystaajuudella. 5G-yhteyksien ja erikseen tilattavissa olevan Xbox Game Pass Ultimate -palvelun kautta käyttäjille avautuu tie kärkitason pelikokemuksiin puhelimella. Suorituskyvyn takaavat 5G-version Snapdragon 865- ja 4G-version Exynos 990 -suorittimet.

Uutuuspuhelimen 4 500 mAh akkua voi ladata myös 25 watin pikalatauksella, joskin kilpailija Huawein laitteissa on 40 watin pikalataus. Kiinalaiselta kilpailijalta on lainattu myös käänteinen lataus, jossa älypuhelimella voi ladata muita langattomasti ladattavia laitteita. IP68-luokitus takaa, että laite on vesi- ja pölytivis.

Galaxy S20 FE tulee myyntiin varustettuna 128 gigan ja 256 gigan muistilla, jota voi kasvattaa microSD-muistikorttipaikalla jopa 1 teratavuun saakka. Samsung Galaxy S20 FE on ennakkotilattavissa 23. syyskuuta ja myynti alkaa 2. lokakuuta. 128-gigaisen 5G-laitteen hinta on 779 euroa. Suurempi 256-gigainen 5G-laite tulee Suomessa myyntiin myöhemmin.