The Walking Dead -fanit hämmästyivät – autio moottoritie kuin suoraan suosikkisarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaviruksen ansiosta alkuvuodesta hiljentyneet kaupungit ovat saattoivat palauttaa monien mieleen zombiaiheisten elokuvien ja sarjojen kohtaukset. Nyt The Walking Dead -sarjan fanit ovat sittemmin verranneet Yhdysvaltojen Georgiassa sijaitsevaan Atlantaan johtavaa autoitunutta moottoritietä suosikkisarjaan.

The Walking Deadin ensimmäistä kautta mainostettiin julisteella, jossa sarjan päähenkilöihin lukeutuva Rick Grimes ratsastaa hevosella Atlantaan johtavaa tyhjää moottoritietä pitkin. Koronakriisin alkaessa moottoritie hiljentyi myös todellisessa elämässä, ja poikkeuksellinen näky luonnollisesti kuvattiin.

The Mad Engineer -nimellä esiintyvä Twitter-käyttäjä oli jopa pyytänyt Atlantassa asuvaa ystäväänsä luomaan ikonisen julisteen uudelleen. Yksi ero tv-sarjan julisteen ja tosielämän näyn välillä tosin on. The Walking Deadin tapauksessa vastaantulevien kaista on täynnä kaupungista pois pyrkineiden hylättyjä autoja.