Saran Underwoodin povi varasti huomion lomakuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan erityisesti ulkoilun ystävänä, joka viettää paljon aikaa luonnon parissa asuntoautossaan ja mökissään.

View this post on Instagram

Greece 😭 . 📸 by @stevebitanga . #greece #ootd #resortwear #santorini

A post shared by SARA UNDERWOOD (@saraunderwood) on

Nyt Sara on kuitenkin poseerannut poikkeuksellisesti muualla kuin luonnon helmassa, kun hänet nähdään Kreikan Santorinin saarella talojen keskellä. Portailla poseeraavan Undewoodin povi varastaa huomion, sillä hänen kesämekkonsa ei liikoja paljasta pintaa peittänyt.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.