Seiska: Temptation Islandin Vilma ja Juuso naimisiin – häät kuvataan Unelmahäät-ohjelmaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu 25-vuotias Vilma Karjalainen ja kolmekymppinen Juuso Lehmusvyöry saivat terveen tyttövauvan toukokuussa. Pitkään yhtä pitänyt pari suunnittelee nyt häitä.

Seiskan saamien tietojen mukaan Vilma ja Juuso osallistuvat Unelmahäät-ohjelman kuvauksiin. Pari aikoo avioitua vielä tänä vuonna. Kumpikaan osapuolista ei myönnä tulevaa hääjuhlaa lehdelle, mutta myhäilevät asian selviävän varmasti tulevaisuudessa.

Unelmahäät-ohjelma on jatkoa aikoinaan Satuhäät-nimellä tunnetulle ohjelmaformaatille. Sarjaa esitetään nykyöään TV5-kanavalla. Vilma ja Juuso ovat olleet kaksi kertaa kihloissa, joista viimeisin on kestänyt ja vahvistunut perheenlisäyksen myötä.