IS: Mies nousi autosta kesken ABC:n automaattipesun – pelastuslaitos riensi apuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Autopesuloissa kannattaa panna ikkunat ja kattoluukut visusti kiinni. Ajoneuvosta ei missään nimessä saa nousta ulos kesken pesutapahtuman. Näin oli kuitenkin käynyt Lappeenrannassa.

Ilta-Sanomat kertoo iäkkäämmän miehen nousseen ulos Volkswagen Bora -merkkisestä henkilöautostaan kesken automaattipesun harjausvaihetta. Tapaus sattui Lappeenrannan S-Market Myllykeskuksen ABC-huoltoaseman pesupaikalla. Vartija keskeytti pesutapahtuman heti hätäpysäytyksen avulla.

Häiriöilmoitus tavoitti myös pelastuslaitoksen. Miehen jalka oli nimittäin jäänyt jumiin pesuharjan ja takaoven väliin. Hänet saatiin pelastettua autopesulasta eikä mies osannut kertoa syytä sille, miksi nousi autosta kesken pesun.