Khloe Kardashian esitteli takapuoltaan – tiukat housut korostavat kurveja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on aiemmin kertonut kyllästyneensä sosiaaliseen mediaan, koska siellä piilee aina jokin yllätys tai kiertävä huhu kun Kardashian päivittää julkaisut. Nainen on päivittänyt sen vuoksi omia sosiaalisen median kanaviaan totuttua harvemmin. Useimmiten julkaisut koskevat mainosyhteistöitä tai promoavat Kardashianit-sarjan jaksoja.

Nyt 36-vuotias kaunotar julkaisi viimein tuoreita kuvia itsestään. Kuvissa tähdellä on yllään sporttinen asu, johon kuuluu läpinäkyvä musta paita, mustat lenkkarit ja ruudulliset tiukat housut. Housut korostavat naisen uskomatonta tiimalasivartaloa ja pyöreää takapuolta. Koko asu on peräisin tähden omasta Good American -vaatemallistosta.

Realitytähti Khloe Kardashian on viettänyt koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi koko kevään ja lähes koko kesänkin vain entisen poikaystävänsä Tristan Thompsonin ja heidän yhteisen lapsensa Truen kanssa. Pariskunnan huhuttiin jopa palanneen yhteen, mutta Kardashian on kuitenkin myöhemmin kumonnut väitteet romanssista.