Täydellinen nainen ymmärtää nyt potkujen syyt – oli hermoromahduksen partaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -realitysarjassa esiintynyt 55-vuotias Dorinda Medley on saanut sarjasta lähtöpassit. Sarjasta poistumisen syyksi kerrottiin naisen huono käytös ja se miten julma hänestä tuli humaltuneena muita naistähtiä kohtaan.

Bravo-tuotantoyhtiö antoi Dorinda Medleylle potkut sarjasta kuuden tuotantokauden jälkeen. Nainen oli hyvin tyrmistynyt päätöksestä, mutta kokee nyt ymmärtäneensä syyt itsekin. Medley on kommentoinut People-lehden mukaan uskoneensa, että hän oli sarjan kuvausten aikaan hermoromahduksen partaalla.

Dorinda Medley uskoo, että olisi ollut kokonaan parempi jos hän ei olisi esiintynyt ollenkaan kuudennessa tuotantokaudessa. Tähti oli eronnut poikaystävänsä kanssa, hänen koiransa kuoli ja hän mursi kylkiluunsa. Medley olisi tarvinnut omaa aikaa asioiden sulattelemiseen. Sen sijaan hän purki ohjelman kuvausten aikaan humalassa pahaa oloaan muihin naisiin.

View this post on Instagram

CLIP

A post shared by Dorinda Medley (@dorindamedley) on