Cardi B:n tytär Instagramiin – hetkessä 900 000 seuraajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphopin ykkösnainen Cardi B on luonut tyttärelleen Kulture Kiarille oman Instagram-sivustonsa. Nainen havittelee tilin avulla seuraajia tyttärelleen ja siten lisäansioita perheelle. Räppäri on nykyään sinkkuäiti.

Suloinen ja kaksivuotias Kulture sai hetkessä satojatuhansia seuraajia. Cardi B kertoi lapsensa Instagramista omille seuraajilleen. Kaksivuotias elää yltäkylläisyydessä. Hänen vanhempansa ovat eronneet vasta äskettäin ja Cardi B haki lapsen täyttä huoltajuutta.

Cardi B yrittää yhdistää menestyvän musiikkiuran ja äitiyden toisiinsa. Hän on epäröinyt lapsenvahdin palkkaamista, koska haluaa hoitaa jälkikasvunsa itse. Lapsen kasvattaminen on kuitenkin hankalaa kiireiselle muusikolle pelkästään omin voimin, eikä hän voi ainakaan vielä lähteä kiertueelle.

View this post on Instagram

I’m Icey ?🎀

A post shared by Kulture (@kulturekiari) on