Charlize Theron sinkkuna viisi vuotta – miehelle tiukat ehdot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Charlize Theron muistetaan muun muassa Monster ja Mad Max -elokuvista. 45-vuotias kaunotar on viime aikoina keskittynyt lähinnä näyttelemiseen ja perheenäitinä olemiseen. Naisella on kaksi lasta, kahdeksanvuotias poika Jackson ja viisivuotias tytär August.

Charlize Theronin rakkauselämä on ollut viimeaikoina hiljainen. Näyttelijäkaunotar on käynyt satunnaisilla treffeillä, mutta kertoi Drew Barrymoren keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että hän ei ole kunnolla tapaillut ketään noin viiteen vuoteen. Nainen on vain keskittynyt lähinnä lastensa kanssa ajan viettämiseen.

Charlize Theron on avoin kun ystävät järjestävät hänelle treffejä, mutta hän ei koe tarvitsevansa tällä hetkellä mitään. ”Minun elämäni on hienoa. Miehen tulee olla siis todella erityinen, että hän pystyy lisäämään elämääni jotain sellaista, minkä vuoksi haluaisin aloittaa suhteen”, Theron selventää. Lapset ovat täydentäneet Charlize Theronin elämää niin paljon, että hän ei koe koskaan olevansa yksinäinen tai kaipaavansa mitään.