Kakkukuninkaan käsi murskautui keilailuonnettomuudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kakkukuningas-ohjelmasta tuttu leipomoalan yrittäjä Buddy Valastaro on joutunut kahteen leikkaukseen, jossa hänen käteensä tullutta vammaa on operoitu. Miehen käsi oli jäänyt jumiin keilanpystytyskoneeseen.

Miehellä on kotonaan oma keilahalli, jonka keilojen pystytyskoneessa on ollut vikaa. Mies päätti korjata sitä, kunnes hänen kätensä jäi puristuksiin ja joutui metallipalkin murjomaksi kolme kertaa. Hänen poikansa onnistuivat pelastamaan isän viiden minuutin piinan jälkeen, People-lehti kertoo.

Teini-ikäiset pojat leikkasivat yhden laitteen palkeista rautasahalla. Pahasti vahingoittunut oikea käsi on operoitu kaksi kertaa ja hänen toipumisaikansa sekä kuntoutuminen tulee kestämään pitkään. Mies on tunnettu muun muassa ensiluokkaisista kondiittorin taidoistaan, mikä on pelkkää käsityötä.

https://www.instagram.com/p/CFe9FJoFURA/