Kim Kardashian kävi yöunnilla – pienissä biksuissa uima-altaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-realitysarja tulee päättymään ensi vuonna, mutta kuuluisaa perhettä päästään todennäköisesti seuraamaan senkin jälkeen sosiaalisessa mediassa. Etenkin Kim Kardashian tunnetaan ahkerana Instagramin käyttäjänä.

Nyt Kim Kardashian on päättänyt jälleen tarjoilla faneilleen vähäpukeista kuvamateriaalia. Tuoreessa kuvasarjassa 39-vuotias tähti nähdään yöuinnilla niin kutsutussa äärettömässä altaassa. Tähti nähdään niin makoilemassa vedessä kuin nauttimassa drinkistä, peittäen silmänsä aurinkolaseilla yön pimeydestä huolimatta.

Kim Kardashian on ollut viime päivinä otsikoissa paitsi Kardashianit-sarjan päättymisen, myös yksityiselämänsä ansiosta. Tähdellä huhutaan olevan avio-ongelmia kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavan ja poliittista uraa parhaillaan yrittävän hiphop-tähti Kanye Westin kanssa.

View this post on Instagram

Night Swim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on