Victoria’s Secret -enkeli himoitsee suolaa – haluaa syödä juustolautasen joka päivä

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Martha Hunt on amerikkalainen huippumalli, joka on tullut tunnetuksi Victoria’s Secret -alusvaatemerkin riveistä. 30-vuotias kaunotar paljasti nyt YouTube-videolla millaisen ruokavalion avulla hän säilyttää upean vartalonsa työkunnossa läpi vuoden.

Alusvaatemallina Martha Huntin tulee jatkuvasti olla valmiina vähäpukeisiin kuviin. Sen vuoksi Hunt syökin pääasiallisesti todella terveellisesti ja herkuttelee aina terveellisemmillä vaihtoehdoilla. Hänellä on kuitenkin mielihaluja suolaisia ja rasvaisia herkkuja kohtaan etenkin päivällisajan lähestyessä.

Iltaa kohti Martha Hunt paljastaa sallivansa itselleen epäterveellisiä välipaloja. Nainen syö usein iltapäivällä ennen illallista joko oliiveja, pienen juustolautasen tai hummusta. Hunt ei pelkää hiilihydraattien syömistä eikä rajoita itseltään mitään mitä hänen tekee mieli.

Martha Hunt kertoo huomanneensa, että mitä enemmän hän syö terveellistä ruokaa sitä enemmän hänen alkaa seuraavinakin päivänä tekemään terveellisiä ruokia mieli. Epäterveelliset herkut saavat puolestaan himoitsemaan seuraavanakin päivänä jotakin epäterveellistä, minkä vuoksi hän yrittää pitää herkuttelun aisoissa.

https://www.instagram.com/p/B7MvmQVFoTe/

https://www.instagram.com/p/B5tYTsdlXOs/

https://www.instagram.com/p/B4-6WzuF_Tn/

https://www.instagram.com/p/B7o4_GVFZvC/