Selena Gomez yllätti viettelevällä kuvalla – poseerasi upeassa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Selena Gomez oli pitkään poissa esiintymislavoilta keskittyessään omaan hyvinvointiinsa. 28-vuotiaalla naisella todettiin systeeminen lupus erythematossus, jonka monet sivuoireet sairastuttivat laulajaa entisestään. Gomezille jouduttiin vaihtamaan leikkauksessa kaksi vuotta sitten uusi munuainen, jonka lahjoittajana toimi naisen ystävä Francia Raisa.

Leikkauksesta toivuttuaan tähti on julkaissut uutta musiikkia ja lanseerannut myös Rare Beauty -nimisen oman meikkisarjan, joka juhlii naisten luonnollista kauneutta. Tähti on tehnyt viime vuosien aikana paljon töitä myös oman itsevarmuutensa nostamiseen ja nyt nainen uskaltaakin jo esitellä omaa leikkausarpeaan kaikella ylpeydellä.

Selena Gomez julkaisi hänen Instagram-kanavallaan yllättävän viettelevän kuvan, jossa tähti poseeraa seksikkäässä vaaleansinisessä uimapuvussa. Kuvassa nainen poseeraa niin, että jalassa oleva leikkausarpi pääsee kunnolla näkyviin. Nainen ei enää häpeile arpeaan, joka kommentoijienkin mielestä näyttää vain kauniilta tatuoinnilta. ”Kaikki vartalot ovat kauniita”, tähti toteaa kuvansa yhteydessä.