Syksyn silmämeikki on näyttävä – asiantuntija suosittelee edullista maskaraa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Koronaviruspandemia on aiheuttanut maskipakon moneen paikkaan ympäri maailman. Suomessakin hengityssuojaimen käyttöä on suositeltu kaikilla julkisilla paikoilla sekä yleisötilaisuuksissa. Tällöin kannattaa meikkaamisessa panostaa silmiin.

Silmämeikki saa olla rohkeaa. Tänä syksynä on lupa leikitellä eri väreillä ja saavuttaa kauneusrutiineihin uudenlaisia ulottuvuuksia. Yhtä asiaa meikkaamisen ammattilainen Tricia Turner ei kuitenkaan suosittele. Se on kallis ripsiväri.

– Hinta ei välttämättä kerro mitään ripsivärin laadusta. Ripsivärien myyntiaika on ainoastaan kolme kuukautta ja sitten ne vaihdetaan kaupoissa uusiin tuotteisiin. Edulliset maskarat saattavat olla yhtä hyviä kuin hintavammat vaihtoehdot etenkin, kun niiden käyttöaika on lähes sama, hän kertoo PureWow-julkaisulle.

View this post on Instagram

Full face of my last look 🥰 I really loved how this one turned out, probably one of my fav/better looks I’ve done. Products: @bperfectcosmetics x @staceymariemua carnival XL palette @plouise_makeup_academy Ibiza and blank canvas paints and base shade 2 @blushingrosecosmetics ‘cosmo’ loose glitter @prestige_lashes ‘Leo’ lashes @ofracosmetics signature glow palette @benefitaustralia precisely my brow pencil shade 3.5 and gimme brow+ shade 4 @jeffreestarcosmetics ‘Leo’ liquid lipstick ▫️ ▫️ ▫️ #makeuplovers #makeup #makeuplife #instamakeup #beauty #mua #colourfulglam #makeupinspo #bright #rainbowblends #makeupinspo #makeupaddict #statementeyes #undiscovered_muas #blazin_beauties #abhprsearch #cutcrease #facetasy #makeupaddict #plouise #jeffreestar #colourfulmakeup #embracingblends #glitter #doublecutcrease #glowingskin #glowing #boldmakeup

A post shared by Rachel 🥀 (@rachelgrace.beauty) on

View this post on Instagram

Full face of this smokey glam look 😏 this look did really bad last night when I posted it, so I hope this full face gets a bit more noticed as I really am proud of the blend on this 🤞🏼 I would love for @anastasiabeverlyhills or @norvina to see this so if you can tag I’d appreciate it. I used the norvina volume 3 palette & @prestige_lashes ‘Leo’ lashes. As usual I used the @plouise_makeup_academy base shade 2 and blank canvas to cut the crease with cute in coral in the waterline 😍 ▫️ ▫️ ▫️ #makeuplovers #makeup #makeuplife #instamakeup #beauty #mua #colourfulglam #makeupinspo #bright #rainbowblends #makeupinspo #makeupaddict #statementeyes #undiscovered_muas #blazin_beauties #abhprsearch #cutcrease #facetasy #makeupaddict #plouise #jeffreestar #colourfulmakeup #embracingblends

A post shared by Rachel 🥀 (@rachelgrace.beauty) on