Vaarallista leikkiä Karkkilassa – lapset sytyttivät tulipalon kouluun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Karkkilassa sijaitsevan koulun kiinteistö kärsi savu- ja rakenteellisia vahinkoja maanantaina 21. syyskuuta sytytetyn tulipalon seurauksena. Epäillyt henkilöt ovat ala-asteikäisiä lapsia. Poliisi tutkii tapahtunutta tuhotyönä.

– Poliisin tietoon on tullut huhuja, joiden mukaan palo olisi saanut alkunsa polttopullosta. Poliisi tutkii palon syttymissyytä, mutta tämän hetkisen tiedon valossa mikään ei viittaa siihen, että paloa olisi sytytetty polttopullolla, Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan.

Epäillyt tekijät ovat poliisilla tiedossa. Poliisi jatkaa asian käsittelyä yhdessä koulun, sosiaaliviranomaisen sekä epäiltyjen lasten vanhempien kanssa. Myös alaikäiset lapset joutuvat korvausvastuuseen rikoksistaan.