Jordyn Woods teki suhteestaan virallista – paljasti rakkaansa somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jordyn Woods täytti hetki sitten 23 vuotta. Nainen juhli syntymäpäiviään hyvin näyttävästi Michael Jordan-teemalla. Kaunotar sai merkkipäivänsä kunniaksi hemmottelua lahjojen merkeissä myös poikaystävältään Karl-Anthony Townsilta, jonka kanssa nainen on nyt vakavassa suhteessa.

Jordyn Woodsin ja 24-vuotiaan NBA-sarjan koripallopelaajan Karl-Anthony Townsin suhteesta on huhuttu jo jonkin aikaa. Kaksikko on viettänyt aikaansa yhdessä jo viime vuodesta saakka, mutta vasta nyt Woods teki suhteesta Instagram-virallista julkaistessa suloisen yhteiskuvan, jossa hän on miehensä halauksessa.

Näyttävässä kuvassa Jordyn Woods on Karl-Anthony Townsin kanssa upealla hiekkarannalla. Pariskunta on pukeutunut samaa kuviota oleviin uima-asuihin. ”Löysin ensin sinut ja sitten löysin minut”, Jordyn Woods kirjoittaa romanttisesti kuvan yhteyteen.

https://www.instagram.com/p/CFn4eNMlmVB/