Povi pursui Irinan asusta – tiukka puku en liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä huippumalli Irina Shayk poseeraa usein alusvaatteissa ollessaan Intimissimi-alusvatemerkin mallikasvo. Taannoin hän paljasti luulleensa lapsena syntyneensä väärään kehoon. Sama jatkui vielä teini-ikäisenäkin, mutta sitten tilanne muuttui. Shayk epäilee näiden tuntemusten johtuvan siitä, että hänen isänsä oli toivonut poikaa saadessaan Irinan.

Nykyisin Irina on kuitenkin yksi maailman tunnetuimpia supermalleja, ja miljoonien tähteydestä haaveilevien tyttöjen idoli. Tällä kertaa hän poseeraa tiukassa asussa, josta hänen povensa pursuaa.

Isän menehtymisen jälkeen Irina Shayk ajatteli, että hänen tulee huolehtia perheestään. Hän päätti nuorena, että ei ikinä tulisi menemään naimisiin. Toisin kuitenkin kävi, ja naisena oleminen ja naisellisuus ovatkin aikuisiällä tuntuneet kaunottarelle enemmän luonnolliselta.

View this post on Instagram

@intimissimiofficial 🖤 #Intimissimi #Adv

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Tällä hetkellä Irina Shayk on yksinhuoltaja tyttärelleen. Näyttelijä Bradley Cooper ja supermalli Irina Shayk ilmoittivat erostaan viime kesänä. Pariskunta ehti olemaan yhdessä neljä vuotta, ja heillä on suhteestaan myös yhteinen kaksivuotias tytär Lea De Seine.