Sylvester Stallonen mallitytär palvoi aurinkoa – pienenpienissä biksuissa tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sistine Stallone on Hollywood-tähti Sylvester Stallonen ja amerikkalaismalli Jennifer Flavinin tytär. Hän on seurannut äitinsä jalanjälkiä ja luomalla itsekin näyttävää uraa mallina. Lisäksi Sistine poseeraa ajoittain myös itse julkaisemissaan kuvissa näyttävissä ja niukoissa asuissa.

View this post on Instagram

The tan lines were unreal

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Tällä kertaa 22-vuotias julkkisperheen keskimmäinen tytär on kerännyt katseita ja tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa jaettuaan biksukuvia, joissa hän palvoo aurinkoa paratiisimaissa maisemissa.

Vaikka Sistine Stallone tunnetaan parhaiten muun muassa Chanelin muotinäytöksissä nähtynä mallina, on hän kokeillut siipiään myös näyttelijänä. Tähti on näytellyt haitrillerissä 47 Meters Down: Uncaged ja tulevassa jännityselokuvassa Midnight in the Greengrass, jossa nähdään myös Bruce Willis, Megan Fox ja Machine Gun Kelly.