Tyttö leikki ajastetulla lippaalla – lukitsi vahingossa puhelimensa sisään

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ajastettujen kassalippaiden ansiosta ihmiset voivat hallita paremmin esimerkiksi riippuvuuttaan älylaitteisiin. Lippaan kanssa pelleillessä kannattaa kuitenkin olla tarkkana, kuten tuore video osoittaa.

Viraalina levinneellä TikTok-videolla nähdään teinityttö, joka leikkii isänsä syntymäpäivälahjaksi saamalla ajastetulla laatikolla. Hänen veljensä on laittanut tytön puhelimen lippaan sisään. Tyttö päätyy pyörittelemään laatikon kantta, tietämättä mitä sillä tavoin todella tapahtuu.

Teinin järkytykseksi hän tuli nappia pyörittämällä sulkeneeksi älypuhelimensa lokeroon kahdeksi päiväksi. Hän reagoi kohtalokkaaseen mokaansa koomisella tavalla, itkemällä ja nauramalla samanaikaisesti.

https://ttmetrics.com/Kristin/102960

Girl gets her phone stuck in phone jail for 2 days by accident from Wellthatsucks