Valtteri Bottas julkaisi kuvan työpaikastaan: ”Pidän siitä” – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas teki jälleen eilen upean suorituksen ottamalla voiton autourheilun kuninkuusluokan Formula 1 -osakilpailussa Venäjän Sotchissa. Tallikaveri Lewis Hamilton joutui tyytymään kolmanteen sijaan hänen saatuaan kaksi viiden sekunnin rangaistusta väärässä paikassa tehdyistä pysähdyksistä.

Ennen kilpailua Valtteri Bottas julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan, joka varmasti kiinnostaa monia formulafaneja. Hän nimittäin esitteli oman työpaikkansa, jota Bottas kutsuu kuvansa yhteydessä toimistoksi. Nyt kävi niin, että tuosta toimistosta käsin voitettiin koko kilpailu. Toisessa kuvassa Bottas nähdäänkin jo poseeraamassa osakilpailun voittajana pysti käsissään. Hän antoi kisan jälkeen rajua kritiikkiä arvostelijoilleen, ja joka sana taisi pitää hyvin paikkansa.