Demi Rose paljasti pakaransa – epätodelliset muodot videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose ilahduttaa valtavaa fanijoukkoaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin mitä näyttävämmillä kuvilla. 24-vuotias nainen on ehtinyt muutaman vuoden aikana haalimaan itselleen vaikuttavan 14,7 miljoonan seuraajan fanijoukon, jotka odottavat näkevänsä seksikkäitä kuvia naisesta.

Demi Rose on hyvin tunnettu juurikin hänen kurveistaan ja tiimalasivartalostaan, joka on jättänyt jo Kim Kardashianinkin taakseen. Nyt nainen esittelee kuuluisia pakaroitaan videolla, jossa kuvaaja tekee kamera-ajon hyvin imartelevasta kuvakulmasta naisen takaa.

Julkaisemassaan kuvassa ja videolla naisella on yllään näyttävä hopeinen body, jonka tiukka istuvuus tekee oikeutta tähden vartalolle. Demi Rose on tehnyt itselleen omaisuuden sosiaalisessa mediassa mainostaessaan seuraajilleen yhteistyökumppaneidensa alusvaatteita ja uima-asuja. Sen vuoksi nainen pitääkin hyvää huolta siitä, että hänen vartalonsa on aina valmiina kuvauksiin.

View this post on Instagram

Meow 🐱 @fashionnova FashionNovaPartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on