Katie Pricen kuusivuotias tytär meikkasi – kuvista repesi someraivo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja realitytähti Katie Price joutui taannoin murtovarkaiden uhriksi kun varkaat iskivät hänen West Sussexin kartanoonsa. Rikolliset veivät naisen omaisuutta ja sen lisäksi myös hajottivat talon siihen kuntoon, että tähden piti tehdä siihen mittava remontti. Huono onni on sittemmin jatkunut.

Nyt Katie julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan taannoin kuusi vuotta täyttäneestä Bunny-tyttärestään meikattuna ja pitkissä irtoripsissä. Kuvansa yhteydessä julkkiskurvitar kertoo tyttärensä rakastavan meikkaamista. Somekansa ei kuitenkaan katsonut kuvaa suopeasti, sillä se sai runsaasti kipakkaa kritiikkiä osakseen.

Katie Pricella on ollut viime aikoina huonoa tuuria elämässään. Nainen satutti taannoin lomamatkalla kummatkin jalkansa valitettavassa onnettomuudessa, jonka seurauksena hänet jouduttiin leikata. Tällä hetkellä malli toipuu leikkauksesta, mutta ei arvioiden mukaan pysty kävelemään vielä noin puoleen vuoteen.