Kris Jenner paljasti – päätös sarjan lopettamisesta tehtiin hetken mielijohteesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuisesti suosittu Kardashianit-televisiosarja lopetetaan, mikä tuli yllätyksenä monille faneille. Nyt perheen pää ja manageri Kris Jenner on kertonut, että päätös oli melko yllättävä heillekin ja syntyi oikeastaan erään palaverin aikana kuin itsestään.

Kris Jenner kertoi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että päätös realitysarjan lopettamisesta oli syntynyt hetken mielijohteesta. Perhe oli keskustellut yhdessä siitä, että he tekevät jälleen sopimuksen televisiokanavan kanssa tulevista tuotantokausista seuraavaa muutamaa vuotta koskien. Yllättäin he olivat kuitenkin tulleet siihen lopputulokseen, että heidän elämäänsä on nyt kuvattu tarpeeksi.

Kardashianit-sarjaa on tehty jo 20 tuotantokautta ja sitä on kuvattu 14 vuoden ajan. Perhe koki, että aika sarjan lopettamiselle oli tällä hetkellä oikea. Kris Jennerin mielestä on hyvin erikoista ajatella, että sarjan alussa ei ollut vielä Twitteriä, Instagramia, Snapchatia tai TikTokiakaan. Nykyään jokaisen perheenjäsenen elämää pystyy seuraamaan monen eri kanavan kautta, minkä vuoksi heidän elämänsä seuraamiseen ei enää tarvita omaa ohjelmaa.