Mariah Careyn yllättävä paljastus – lauloi unohdetun rockyhtyeen levyllä 90-luvulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popdiiva Mariah Carey tunnetaan parhaiten R&B-tyylisestä musiikistaan, mutta tähti on aikoinaan kokeillut siipiään myös vaihtoehtorockin parissa. Tähti teki yllättävän paljastuksen Twitterissä.

Mariah Carey kertoi olleensa mukana Chick-nimisen yhtyeen levyllä samoihin aikoihin, kun hän nauhoitti Daydream-sooloalbumiaan. Careyn laulua kuullaan Chickin Someone’s Ugly Daughter -levyllä. Tähti kertoo halunneensa saada vaihtelua popimagostaan ja tehdä vihaista ja angstista, grungehtavaa ja punk-henkistä musiikkia jota monet valkoiset naislaulajat tekivät 1990-luvulla.

Mariah Careyn edustajat ovat sittemmin vahvistaneet Pitchfork-sivustolle tähden toimineen kirjoittajana, tuottajana ja taustalaulajana Chickin Someone’s Ugly Daughter -levyn lähes kaikissa kappaleissa. Chick-yhtyeen albumia ei löydy suoratoistopalveluista, mutta osa sen kappaleista on kuultavissa Youtubessa.