Pussycat Doll hyytävässä bikinikuvassa – samaan ei moni ihminen kykene

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger on tumma kaunotar, jonka kuvat harvemmin jättävät faneja kylmäksi. Nyt tähti julkaisi itsestään kuvan, joka veti ainakin hänet kirjaimellisesti kylmäksi.

View this post on Instagram

Whatchu know about that 3°C ice bath… 🥶🧊🧘🏽‍♀️

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Nicole Scherzinger täytti hetki sitten 43 vuotta, ja nyt hän on löytänyt itselleen poikkeuksellisen harrastuksen. Nicole nimittäin virkistää itseään pulahtamalla bikineissä jääpaloilla viilennettyyn veteen. Samaa on Suomessa harrastanut ainakin maan suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen.

Tarina kertoo, että jääveteen pulahtaminen tekee keholle hyvää, mutta valtaosa suomalaisista halunnee pitää jääpalat lähinnä juomalasissa. Suomalaiset ovat kuitenkin avantouintikansaa, joten luonnon jäävedessä pulahtaminen on suosittu harrastus.

View this post on Instagram

🤍🎀

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on