Seiska: Sofia Belorf on aina huoliteltu: ”En omista pieruverkkareita”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useimmat ihmiset kautta maailman nauttivat kotona rennosta vapaa-ajan asusta, joka sanonnan mukaan ”ei hierrä eikä kierrä ja on helppo pierrä”. Suomalainen kohukaunotar Sofia Belrof on toista maata. Hän on kutsunut skandaalilehti Seiskan uuteen kotiinsa.

Stefan Thermanin kanssa nykyään seurusteleva Sofia Belrof panostaa puitteisiin. Pariskunnan asunto on Espoossa sijaitseva 300 neliön erillistalo kylpyläosastoineen ja walk-in -vaatehuoneineen. Kaiken pitää näyttää hyvältä – emännän ulkonäkö mukaan lukien. Kun tavalliset kuolevaiset vaihtavat vapaa-ajalla rentoon oloasuun, pukee Sofia ylleen kotonakin astetta parempaa Seppälää.

– Pidän tyylistäni kiinni kotonakin, en edes omista pieruverkkareita. Tykkään laittautua arkenakin ja kiinnitän huomiota ulkonäkööni silloinkin, kun olemme Stefun kanssa kahdestaan, nainen kertoo Seiskalle.