TikTok-käyttäjä ennustajaeukon kohusormuksesta: ”Se on isoäitini eikä liity varkauteen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittua Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa tähdittävä Kyle Richards väitti äsken, että hänen kodistaan varastettu sormus olisi nykyään Santa Monicassa toimiva ennustajaeukon sormessa. Todisteena tästä oli Diane Keatonin ottama valokuva. Nyt TikTok-käyttäjä on kertonut, että sormus on kuvassa olevan naisen ikioma.

– Hei Kyle Richards. Näin Diane Keatonin tarinan varastetusta sormuksestasi. Haluan vain tehdä selväksi, että kuvassa oleva sormus on isoäitini oma. Hän on työskennellyt apteekissa yli 50 vuotta ja on omistanut kyseiset sormukset vuosikymmenten ajan. Ohessa on muutama valokuva todisteena, TikTok-käyttäjä daddiebrown kertoo.

Kyle Richardsin kotiin murtauduttiin vuonna 2018, eikä nainen ole nähnyt omaa sormustaan sen jälkeen. Sormus on kuulunut Kyle Richardsin äidille. Nainen palkkasi avukseen yksityisetsivän selvittämään sormuksen nykyistä sijaintia. Etsivä valitettavasti epäonnistui työssään.