Jessica ”Ihmis-Ken” Alvesin nenä ollut taas veitsen alla – toimii mainoskasvona karvanpoistoklinikalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lukuisissa kauneusleikkauksissa käynyt Jessica Alves on saanut toimenpiteistä vakavia komplikaatioita. Aiemmin kerrottiin hänen nenänsä olleen vakavassa infektiokierteessä. Äsken hänen leuassaan oli reikä, josta valui kasvoihin ruiskutettuja täyteaineita.

Tämä ei silti ole saanut elävältä nukelta näyttävää Jessica Alvesia lopettamaan kauneushoidoissa käyntiä. Nainen on julkaissut videon vartaloonsa suoritettavasta karvojenpoisto-operaatiosta. Hän mainostaa videolla Lontoossa toimivaa klinikkaa.

Sanojen sijaan katseet kiinnittyvät Jessica Alvesin nenään. Sitä on jälleen paranneltu ja lopputulos on huomiota herättävä. Nainen vieraili hiljattain Turkissa kauneusleikkauksissa, joten nenä lienee saman matkan tuliaisia.

Instagram