Jessica Edström kerää huomiota ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota saanut suomalainen mallikaunotar Jessica Edström kiinnittää huomiota upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei hidastanut muodokkaan kaunottaren päivityksiä, vaikka hän vietti kesänsä Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa.

Tällä kertaa suomalaiskaunotar on poseerannut somekuvissaan näyttävästi bikineissä esimerkiksi auringonlaskun kanssa kilpaa sädehtien sekä erittäin pienissä vaaleanpunaisissa bikineissä suomalaisen luonnon helmassa. Hänen kuvansa noteerataan nykyisin ympäri maailmaa sankan kansainvälisen seuraajajoukkonsa ansiosta.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.