Jättirintaisella mallilla jo miljoona seuraajaa Instagramissa – povi pursuilee jokaisessa kuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen silikonimalli Mary Madison Love on saavuttanut vihdoinkin yhden elämänsä suurimmista tavotteista. Nainen on saanut yhteensä miljoona seuraajaa Instagramissa. Hänen valokuvansa ovat keskittyneet lähinnä giganttisten silikonirintojen esittelyyn.

Mary Madison Loven rinnat ovat kuin kaksi keskivartalon yläpuolella roikkuvaa rantapalloa. Ne ovat niin suuret, että hänen ihonsa näyttää pingottuvan rintoihin päin. Hän ilmeisesti rakastaa muhkeaa poveaan, sillä hän on innoissaan saadessaan esitellä muotojaan ihmisille Instagramissa.

Siksi hän on myös innoissaan siitä, että hän on saavuttanut maagisen miljoonan seuraajan rajapyykin Instagramissa. Hän harrastaa säännöllisesti kuntosaliliikuntaa, mutta turvautuu myös ahkerasti plastiikkakirurgiaan ulkonäköään parannellakseen.