John Legend ja Chrissy Teigen menettivät syntymättömän poikansa: ”Tunnemme syvää kipua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja kirjailijana tunnettu Chrissy Teigen odotti kolmatta lastaan muusikko John Legendin kanssa. Perheeseen oli määrä syntyä toinen poika, mutta nyt vanhemmat ovat ilmoittaneet hyvin surullisia uutisia. Chrissy Teigen sai keskiraskauden keskenmenon.

Chrissy Teigen joutui neljä päivää ennen keskenmenoaan sairaalaan. 34-vuotias tähti oli jo kuukauden ajan kärsinyt verenvuodosta, joka naisen mukaan johtui hänen heikosta istukastaan. Sunnuntaina tilanne oli kuitenkin pahentunut ja nainen siirretty kotona suoritetusta vuodelevosta sairaalaan.

Sairaalassa Chrissy Teigen päivitti faneilleen tilannetta ja kertoi, että vauvalla on kaikki hyvin verenvuodosta huolimatta. Verenvuotoa ei pystytty hillitsemään, minkä vuoksi tähti sai useita verensiirtoja. Ne eivät kuitenkaan lopulta riittäneet ja vauvan tila heikkeni.

Chrissy Teigen ja John Legend menettivät syntymättömän poikansa noin puolessa välissä raskautta. ”Olemme shokissa ja tunnemme syvää kipua”, Teigen kirjoitti Instagram-kanavallaan kuvaan, jossa hän pitelee elotonta Jack-poikaa sylissään. Avioparilla on myös neljävuotias tytär Luna ja kaksivuotias poika Miles.

View this post on Instagram

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital.  But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack.  So he will always be Jack to us.  Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack – I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive.  We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers.  We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience.  But everyday can’t be full of sunshine.  On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on