Kim Kardashian suunnittelee 40-vuotisjuhlia salaisella yksityissaarella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian täyttää 40 vuotta 21. lokakuuta, ja kuten arvata saattaa, tähden suunnitelmissa on juhlistaa merkkipäivää näyttävällä tavalla. Hänen on paljastettu vuokranneen juhlia varten käyttöönsä kokonaisen yksityissaaren.

Saaren sijaintia ei ole paljastettu edes kutsun saaneille juhlavieraille. Heidät tullaan noutamaan yksityiskoneeseen, jonka määränpää selviää vasta matkan aikana. Kutsuvieraslistalla ovat arvatenkin aviomies Kanye West, Khloe, Kourtney, Kylie ja Kendall sekä äiti Kris Jenner. Kutsun ovat saaneet myös valitut läheiset ystävät, kuten Kardashianit-sarjastakin tunnettu Jonathan Cheban.

Page Six -sivuston mukaan juhlapaikan sijainniksi on veiattu muun muassa Bora Boraa ja Karibiaa, joka tunnetaan Kardashianien perheen suosikkikohteena. Kaikille vieraille tehdään ennen lähtöä koronatesti, ja testi toistetaan useita kertoja viikonlopun aikana juhlien turvallisuuden takaamiseksi.