Pilvenpiirtäjän ikkunanpesijä kuvasi videon – ammatti ei sovellu korkeita paikkoja pelkääville

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

On olemassa työpaikkoja, jotka eivät sovellu aivan kenelle tahansa. Esimerkiksi korkeauskammosta kärsivien ei luonnollisesti kannata hakeutua töihin, joita tehdään hatarissa olosuhteissa kymmenien tai jopa satojen metrien korkeudessa maan pinnasta.

Viraalina levinneellä videolla Yhdysvaltojen Philadelphiassa asuva mies esittelee työtään selfievideon muodosaa. Hän työskentelee ikkunanpesijänä, putsaten ja korjaten päivät pitkät Liberty One -pilvenpiirtäjän ikkunoita.

Ikkunanpesijä kertoo työskennelleensä videolla lähes 300 metrin korkeudessa. Vaikka työ ei siis sovellu korkean paikan kammoisille, voi se olla upeita ja kauas kantavien näköalojen ystävien mieleen. Puhelimesta korkeuksissa kannattaa tosin pitää tiukasti kiinni.