Poliisi pyytää havaintoja – Tampereen Kaupin ulkoilualueella tapon yritys

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tampereen Kaupin ulkoilualueella tapahtui eilen noin kello 13:00 tapon yritys. Alueelta soitettiin useamman henkilön toimesta hätäkeskukseen väkivaltatilanteen vuoksi. Poliisi pyytää havaintoja tilanteesta.

Kaksi alaikäistä poikaa on otettu kiinni tapahtumiin liittyen. Kiinniotto tapahtui hieman ennen kello 14:00. Epäillyt ovat 16- ja 17-vuotiaita. Molemmat ovat epäiltynä tapon yrityksestä. Ensimmäinen poika oli pukeutunut mustiin collegehousuihin sekä mustaan maihinnousutakkiin, jossa on koristeena leijonamerkki. Toisella oli yllään tummaa collegevaatetusta. Molemmilla oli mustat lippikset.

Miespuolinen uhri toimitettiin Tampereen yliopistolliseen keskussairaalaan. Epäillyt ja uhri eivät ole tuttuja toisilleen. Alueella samaan aikaan liikkuneet naiset ja lapset eivät ole olleet vaarassa ennen tekoa eikä sen jälkeenkään. Havainnot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla virka-aikana numeroon 0295 445 317.