Ringu-kauhuelokuvan näyttelijä on kuollut 40-vuotiaana – poliisi tutkii kuolinsyytä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kulttimaineessa olevan japanilaisen kauhuelokuva Ringun näyttelijä Yuko Takeuchi on kuollut. Hän oli kuollessaan 40-vuotias. Takeuchi löydettiin menehtyneenä Japanin pääkaupunki Tokion kodistaan sunnuntaiaamuna.

Naisen ruumiin löysi hänen oma miehensä, näyttelijä Taiki Nakabayashi. Tähden kuolema tuli kaikille suurena yllätyksenä. Metro-lehden mukaan naisen kuolinsyy ei ole vielä tiedossa, mutta poliisiviranomaiset tutkivat asiaa.

Yuko Takeuchi voitti Japanin parhaan naisnäyttelijän palkinnon kolmena vuotena peräkkäin vuosina 2004–2007. Hänen tunnetuin roolinsa oli kuitenkin vuonna 1998 ilmestyneessä Ringu-kauhuelokuvassa. Elokuva kertoo kirouksesta, mikä seuraa yhden videonauhan katsomisesta ja sen pohjalta on luotu länsimainen versio Ring.